Les za zády můžete mít i v Praze. V Malešickém háji zbývají poslední byty!

Bydlení v hlavním městě Praze umožňuje využívat mnoho „metropolitních“ výhod. Ať už jsou to kulturní památky, četná sportovní zařízení, vyhlášené restaurace a obchody všeho druhu, z hlediska občanské vybavenosti si ve většině pražských lokalit není na co stěžovat. Ale co příroda? V Malešicích v současné době vzniká unikátní developerský projekt Malešický háj, který přináší vzácnou příležitost mít, a to mít k dispozici les přímo u svého domu. Jedná se o jedinečnou možnost pro každého, kdo si chce užívat si to nejlepší z velkoměstského bydlení, avšak s bonusem v podobě klidného lesa „za zády“.

Moderní bydlení ve vysokém standardu

Malešický háj je ideálním místem pro každého, kdo chce spojit moderní bydlení s přírodou. V zástavbě se nachází pět moderních domů se 107 exkluzivními byty s dispozicemi 1+kk až 5+kk. Společnost Metrostav Development, jež v minulosti proslula množstvím kvalitních projektů, navrhla bytové domy tak, aby poskytovaly klidné bydlení a zároveň umožňoval snadný přístup do města i okolní přírody.

Bydlení v pražských Malešicích bylo koncipováno tak, aby rezonovalo s okolní přírodou, a již na první pohled působí jako výjimečný projekt. Celkový dojem dotváří minimalistickým designem, přírodními materiály a promyšlenými dispozicemi. 

C:\Stahujeme\city-news.cz_malesickyhaj_01.jpg

Byty na Praze 10 lákají na klidnou, bezpečnou a domáckou atmosféru a obyvatelé se mohou těšit na předzahrádky, balkony či terasy. Projektanti nepřivřeli oči ani nad problematickým parkováním a nezapomněli na dostatek garážových stání.

Proč se zabydlet v Malešicích?

Malešice sice nepatří na seznam nejznámějších pražských lokalit, ale přesto se chlubí bohatou historií a sází na perspektivní budoucnost. V minulosti oblast spadala pod Univerzitu Karlovu, o čemž svědčí názvy ulic jako Bakalářská, Prorektorská nebo Univerzitní. V současnosti území prochází přiměřeným rozvojem, přičemž zůstává klidnou oázou v centru rušné metropole.

C:\Stahujeme\city-news.cz_malesickyhaj_02.jpg

Pokud vás představa bydlení v moderním bytě v Malešicích nadchla, příliš dlouho neváhejte. Výstavba míří do finále a v nabídce zbývá už jen několik posledních bytových jednotek. Potřebné podrobnosti najdete na stránkách malesickyhaj.cz.

Mohlo by vás zajímat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *