Tipy na dárek pro přítelkyni

Vybrat vhodný dárek pro přítelkyni k narozeninám nemusí být vždy zrovna jednoduchý úkol. Není důležité darovat partnerce celé obchodní centrum, nejdražší šperk nebo luxusní spodní prádlo od světové značky. Většina normálních žen ocení drobnost, kterou jí dáte najevo, že ji máte rádi, že se o ni zajímáte a víte co má ráda. Někdy ale i to může být problém. Pojďte si s námi přečíst jednotlivé tipy na originální dárky pro přítelkyni.

Wellness jako dárek

Mnoho vytížených žen má rádo možnost, kdy o sebe mohou pečovat. Můžete jí darovat poukaz do wellness, kde o ni delší dobu budou pečovat zkušení pracovníci. Mnoho žen na sobě šetří a nechtějí si dopřát zasloužený odpočinek. Tímto jí uděláte jistě velkou radost. Stejný efekt mohou mít různá kosmetická ošetření. Pokud si vaše partnerka ráda užívá relax a doma má nastavené různé pečující rituály, můžete jí pořídit kvalitní kosmetiku. Chybu neuděláte s pečující kosmetikou (krémy, masky na obličej, maska na vlasy a pod), stejně jako s přísadami do koupele (masážní oleje, peelingy, sůl do koupele).

Parfém pro ženy

Mnoho mužů tvrdí, že je parfém nejlepší dárek pro přítelkyni. Každá žena chce svému partnerovi vonět, a tak ji správně zvolená vůně určitě potěší. Jen pozor. S parfémy se často moc nevyplácí jít na slepo. Často ale ženy nic nenechají náhodě a utrousí zmínku o nádherném parfému, který jí její kolegyně ukazovala. Proto dávejte pozor obzvlášť v čase blížícím se před blížícími se narozeninami. Klidně ji vezměte na nákupy a vyptejte se. Nebude to sice zrovna překvapení, ale rozhodně lepší darovat parfém, který voní bez překvapení než darovat vůni, na kterou se bude v koupelnové skříňce prášit.

Dárky s vlastním potiskem

Díky tomuto nápadu dokážete proměnit obyčejný, nezajímavý dárek v krásný osobní dar od srdce. Zvolit můžete tričko s potiskem, na který můžete nechat vytisknout vaši společnou fotku třeba jejího mazlíčka nebo nějaké vtipné tričko. Další variantou může být například mikina s vlastním potiskem, který ji rozesměje pokaždé, když ji obleče. V dnešní době už dokážete nechat vyrobit personalizovaný hrnek s potiskem nebo placky, tašky, podložky pod myš nebo obojek pro pejska.

Zdroj: www.t-shock.eu

Dámské oblečení

Jako byste to slyšeli? Vaše partnerka stojí před skříní a říká: „Já nemám co na sebe”. Která žena tohle alespoň jednou neřekla. Oblečením rovněž nikdy chybu neuděláte, ale stejně jako u parfému je dobré si ověřit, že máte s přítelkyní alespoň stejný vkus. Přeci jen dnešní dámská móda nabízí nepřeberné množství značkového dámského oblečení a rozhodně je z čeho si vybírat. Opět to můžete vyřešit tak, že vezmete přítelkyni na nákupy a budete nenápadně chytat tipy. 

Krásný šperk pro přítelkyni

Každá žena miluje šperky a krásné věci, které jí budou slušet. Můžete spoléhat na to, že se šperkem uděláte velkou radost. Může se jednat o řetízek, náramek nebo náušnice. Pokud má náramek na který sbírá přívěsky, máte jasný nápad na dárek. Ani šperk však nevybírejte bezhlavě. Zamyslete se například, jestli má vaše partnerka radši stříbro nebo zlato. Stejně důležité je, jestli raději nosí menší a drobné ozdoby nebo si potrpí na větší výraznější náušnice a šperky.

Mohlo by vás zajímat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *